Σκέφτεται επιστροφή Μουρίνιο ο Πέρεθ!

«Στριμωγμένος» όσο ποτέ είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Η πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ισπανίας ανάγκασαν κόσμο στο Μπερναμπέου να του κουνήσει λευκά μαντίλια και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό…

Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη θέση του, αλλά να κάνει ότι μπορεί για να την ενισχύσει! Ένας τρόπος είναι να φέρει τον Ζοζέ Μουρίνιο πίσω στη Μαδρίτη, έναν προπονητή που εκτιμούν ιδιαίτερα οι φίλοι της Ρεάλ, κυρίως για το πρωτάθλημα που κατάφερε να πάρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 2011-2012 με τα 121 γκολ ενεργητικό, την τελευταία πραγματικά καλή Ρεάλ που έχουν να θυμούνται οι φίλοι της! Ο Μουρίνιο κατάφερε, επίσης, στον πάγκο των Μαδριλένων να κερδίσει δύο κύπελλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (σε ένα διπλό τελικό για το Σούπερ Καπ και σε ένα τελικό Κυπέλλου στην παράταση).

Ο Μουρίνιο, βέβαια, αποτελεί στόχο και της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το ότι φημολογείται πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θέλει να ακούει ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Προφανώς, τυχόν επιστροφή του Μουρίνιο στη Ρεάλ θα σηματοδοτήσει μάλλον και την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα