Σκληρό… ροκ Άρσεναλ και Τσέλσι για Μανωλά

Μήλον της Έριδος» για Τσέλσι και Άρσεναλ φέρεται να αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Premier League, φορώντας τη φανέλα μία εκ των μεγάλων βρετανικών ομάδων.

Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα κοστολογείται στα 40 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνεται στη λίστα του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της Τσέλσι από το καλοκαίρι. Παράλληλα, τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν και την Άρσεναλ ανάμεσα στους «μνηστήρες», καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί τον παίκτη από το καλοκαίρι του 2014, όταν κατέληξε στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι Βενγκέρ έχει μόλις τρεις στόπερ, τους Μερτεσάκερ, Κονσιελνί και Γκάμπριελ, οι οποίοι δεν αρκούν για τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Κώστας Μανωλάς απασχολεί και το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και ως εκ τούτου, όλες οι υποθέσεις παραμένουν στο επίπεδο του σεναρίου και της παραφιλολογίας.

Το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού με τους Ρωμαίους εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και ο μέσος όρος των συμμετοχών του στο ιταλικό πρωτάθλημα ξεπερνά τις τριάντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα