Σκοράρει παντού ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (Φωτό)

Πριν από δύο μέρες, δημοσιογράφος ρώτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί δεν σκοράρει συχνά στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League! Ερώτηση που εκνεύρισε τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, αφού πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Ρεάλ είτε μιλάμε για τα εντός, είτε για τα εκτός, είτε για τα επί τα αυτά παιχνίδια της «Βασίλισσας».

Ένα 24ωρο αργότερα, ο Ρονάλντο πέτυχε ένα καταπληκτικό εκτός έδρας γκολ στη Ρώμη, βουλώνοντας για μία ακόμη φορά στόματα. Κι απ’ ότι φαίνεται, αυτό δεν ήταν το μόνο γκολ που πέτυχε μακριά από τη Μαδρίτη. Είχε πετύχει ένα ακόμη τα Χριστούγεννα στο Μαΐαμι.

Το ότι απέκτησε νέο αμόρε ήταν γνωστό, αλλά ο Κολομβιανή Ναταλί Ρινκόν θέλησε να προβεί και σε πικάντικες αποκαλύψεις. Το μοντέλο από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκε με τον 30χρονο Πορτογάλο. Είπε, λοιπόν, πως κοιτάχτηκαν σε εστιατόριο στο Μαΐαμι των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια γεύματος στις διακοπές που έκαναν προ δύο μηνών και αμέσως ξεκίνησε το φλερτ. Ο Ρονάλντο έστειλε έναν φίλο του για διερευνητική ερώτηση και εκείνος του έκανε την… ασίστ, λέγοντάς του πως σαφώς και θέλει να τον γνωρίσει. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους…

Η Ναταλί Ρινκόν αποκάλυψε πως έμειναν μαζί μέχρι τις 2:30 και ότι πριν την καλημερίσει τη φίλησε σε σημείο του σώματός της το οποίο δεν θα ήθελε να αποκαλύψει! Είπε πως είχε πει αρκετά, ότι τον παρακολούθησε να χορεύει αισθησιακά για εκείνη και πως όλες οι φίλες της ζήλεψαν βλέποντας αυτό το νέο φλερτ να δημιουργείται.

mikri

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα