ΣΟΚ: Διάσημη ηθοποιός του Μπόλιγουντ αυτοκτόνησε

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι στην Ινδία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την αυτοκτονία της πανέμορφης Pratyusha Banerjee η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της. Η 24χρονη ηθοποιός βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της την Παρασκευή, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στον μέλλοντα σύζυγό της.

Η νεαρή ηθοποιός θα παντρευόταν τον γνωστό παραγωγό και ηθοποιό Rahul Raj Singh αλλά το άγχος που την κυρίευσε δεν της άφησε το περιθώριο να σκέφτεται καθαρά. Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με όσα είπε, καλός της φίλος και συμπρωταγωνιστής της: “Τον τελευταίο καιρό δεν φαινόταν να είναι πολύ καλά, καθώς είχε πολύ άγχος για το γάμο της”.

Οι φίλοι που την βρήκαν απαγχονισμένη στο σπίτι της και κάλεσαν ασθενοφόρο, δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ στη συνέχεια θα ανακριθούν και οι συγγενείς της. Επίσης, εξετάζεται το κινητό τηλέφωνο της ηθοποιού για να διερευνηθεί με ποιον ή ποιους είχε μιλήσει πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

prrrr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα