Σπάει την αποχή η ΑΕΛ!

Κανονικά θα παραταχθούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΚ, αδιαφορώντας για την αποχή που έχει κηρύξει ο ΠΣΑΠ.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ήδη διαρροή και όλα δείχνουν πως δεν θα πεισθούν όλες οι ομάδες να συμβαδίσουν με την αποχή που έχει εξαγγείλει το συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, παρά το ότι αρχικά υπήρχε η εκτίμηση πως τουλάχιστον 14 στις 16 ομάδες της Super League τάσσονται υπέρ της κινητοποίησης.

Η ΑΕΛ, βέβαια, ανήκει στη Football League και στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κάποια πληροφόρηση για τους ποιες ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας θα συμβαδίσουν με τον ΠΣΑΠ και ποιες όχι. Με την απόφαση της διοίκησης του Αλέξη Κούγια, η Λάρισα γίνεται η πρώτη ομάδα που ανακοινώνει την αδιαφορία της για τα προβλήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με κάλυψη το γεγονός ότι η διοίκηση είναι σωστή στις πληρωμές της, κάτι που δεν αποτελεί όμως πράξη αλληλεγγύης για τους αθλητές κάποιων άλλων ομάδων που προφανώς έχουν ανάγκη από την ύπαρξη εγγυητικού ταμείου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να «κατέβει» στο παιχνίδι, διαφορετικά θα μηδενιστεί κι υπάρχει περίπτωση να της αφαιρεθούν βαθμοί από τον όμιλο και να αποκλειστεί. Βέβαια, η ΕΠΟ έχει απειλήσει με αφαιρέσεις βαθμών από τα πρωταθλήματα και όχι από τους ομίλους της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, ωστόσο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με την Ομοσπονδία… Το ματς της Πέμπτης θα διεξαχθεί μάλιστα με κόσμο, αφού η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών μετατράπηκε σε πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα