Σπρώχνει τον Χαντάκια, αλλά κερδίζει πέναλτι!

Την 14η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Super League κατόρθωσε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και πάει να δημιουργήσει πανευρωπαϊκό ρεκόρ κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ 15  νικών σε 15 ματς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος!

Δυστυχώς για την ομάδα του Πειραιά, όμως, και αυτή η νίκη στιγματίζεται για μία ακόμη φορά από τη διαιτησία, διότι στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, για παράβαση που δεν έπρεπε να υποδεχθεί ποτέ. Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος δεν είδε το πενταθάκαρο επιθετικό φάουλ του Ιντέγιε πάνω στον αμυντικό του Παναιτωλικού, Χαντάκια, αλλά είδε το χέρι του Κυριακίδη στη συνέχεια και απέβαλε τον πλέον φορμαρισμένο Έλληνα τερματοφύλακα, κάνοντας το έργο του Ολυμπιακού πολύ πιο εύκολο.

Λίγα λεπτά αργότερα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Τσόρι έκανε το 1-0 ενώ στο 55’ έχασε και πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Στεφανάκος ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.  Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΟΣΦΠ:  Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (74’ Πάρντο), Ντουρμάζ (74’ Σεμπά), Ιντέγε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Κέβιν, Γκόμες, Ρουσκουγιέδα (88’ Καμαρά), Χαντακιάς (45+ Στεφανάκος), Ουαρντά, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου (70’ Κουτρουμάνος), Μάκος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα