Στα «μπλε» με 42,5 εκατομμύρια ο Ντιέγκο Κόστα

Κλεισμένη υπόθεση θεωρούν στην Αγγλία τη μετακίνηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην Τσέλσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε η έγκυρη ιστοσελίδα www.goal.com .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση της Τσέλσι είχε συνάντηση με τον παίκτη τον περασμένο μήνα, κατά την οποία επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί μία σειρά από επαφές, προκειμένου να καταλήξουν στους όρους της συνεργασίας τους. Η Τσέλσι θα καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ανέρχεται σε 42,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απολαβές του θα είναι τριπλάσιες από εκείνες που έχει στην ισπανική ομάδα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός καρπώνεται περίπου 80.000 ευρώ τη βδομάδα. Οπότε, οι απολαβές του στην Τσέλσι θα αγγίζουν τις 240-250.000 ευρώ σε εβδομαδιαία βάση.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ώστε ο Ντιέγκο Κόστα να αγωνιστεί απρόσκοπτος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και να διαφημίσει την ομάδα τους στον κορυφαίο θεσμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα