Στα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε την εκπληκτική – για τα δεδομένα – αγωνιστική περίοδο που διένυσε, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τους προκριματικούς γύρους του Champions League.

Αν και παραχώρησε ισοπαλία, με σκορ 1-1, στον Ατρόμητο, στην άδεια από κόσμο Λεωφόρο Αλεξάνδρας (λόγω τιμωρίας), κατοχύρωσε την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία των play off της Super League και κατέστησε διαδικαστικού χαρακτήρα την αναμέτρηση του Σαββάτου (17/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι» κινδύνευσαν να δεχθούν γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν ο Καραμάνος του Ατρομήτου έχασε αυτό που δεν… χάνεται! Αμέσως όμως ξύπνησαν και αφού έλεγξαν το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, άνοιξαν το σκορ, στο 33’, με τον Κλωναρίδη.

Στην επανάληψη, και με δεδομένη την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα, στην Τρίπολη, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θέλησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους. Το κατάφεραν μέχρι το 85’, όταν ο Ναπολεόνι πήρε… ρεβάνς για τον συμπαίκτη του, για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στα πρώτα λεπτά, πετυχαίνοντας το 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάχος, με βοηθούς τους Κούλα και Φαντόπουλο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αμπέιντ. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καπίνο και Δημούτσος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (56’ Λαγός), Ζέκας, Ατζαγκούν (80’ Δώνης), Καρέλης (66’ Μπεργκ), Αμπέιντ, Σίλντενφλελντ, Πράνιτς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μπάλλας (75’ Γεωργίου), Γιαννούλης, Καραμάνος (55’ Μπρίτο), Δημούτσος (69’ Φωτάκης), Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία, Ταβάρες

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα