«Στην αρχή όλα έμοιαζαν παραμυθένια, όμως όλα τα παραμύθια έχουν κακούς λύκους»

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μία άκρως ανοιξιάτικη φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού «Votre Beaute» και ακολούθησε και συνέντευξή της, στην οποία μιλάει για την οικογένειά της, τους φόβους της, αλλά και για την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Η Δούκισσα Νομικού, αποκάλυψε: «Πιστεύω πολύ στην τύχη, πιστεύω όμως περισσότερο στον αγώνα που κάνεις για να την πάρεις με το μέρος σου. Νιώθω τυχερή για την κάθε στιγμή που περνάει, για την οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τη δουλειά μου».

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με τον χώρο της τηλεόρασης, κι αν όλα ήταν τόσο ρόδινα όσο τα φανταζόταν ή υπήρξαν δυσκολίες, η παρουσιάστρια-μοντέλο, απάντησε: «Στην αρχή όλα έμοιαζαν παραμυθένια, όμως όλα τα παραμύθια έχουν κακούς λύκους και μάγισσες! Βέβαια, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Εμείς με τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας μπορούμε να κάνουμε το μεγαλύτερο κακό».

Μιλώντας για τους φόβους της: «Φόβους ναι, έχω πολλούς. Ανασφάλειες όχι. Φοβάμαι να μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι, φοβάμαι να μην μείνω μόνη, φοβάμαι την προδοσία, γι’ αυτό είμαι πλέον αρκετά καχύποπτη».

Όσο για το αν τη φοβίζει το ρίσκο… «Το ρίσκο δεν με φοβίζει, με γοητεύει. Η κάθε επιλογή εμπεριέχει ένα ρίσκο, που θέλοντας και μη, πρέπει να πάρουμε».

Τέλος, αποκαλύπτει πως περιμένει να έρθει ένας έρωτας στη ζωή της και εξομολογείται πως βαριέται όταν την ρωτούν συνεχώς για τα ερωτικά της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα