Στην ελίτ της Ευρώπης ο Κώστας Μανωλάς!

Ολοένα και εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να αλλάζει πολύ σύντομα φανέλα. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα σε Άρσεναλ, Γιουβέντους και Νάπολι!

Η πρόσφατη δήλωση του Μίτσελ Γκονζάλεθ απλά επιβεβαίωσε όσα κυκλοφορούσαν σε επίπεδο ρεπορτάζ. Με αφορμή την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία, από τη Σεβίλλη, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Κώστα Μανωλά, λέγοντας πως αναμένονται εξελίξεις και ότι πρέπει η ομάδα του να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην έχει κενά στο ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει και πληθαίνουν εκ νέου τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ. Οι γεμάτες χρονιές που έχει κάνει στον Ολυμπιακό, η πολύ καλή παρουσία στο προηγούμενο Champions League και πρόσφατα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική ομάδα και το νεαρό της ηλικίας του, αποτελούν την καλύτερη πιστοποίηση για μία πετυχημένη μεταγραφική κίνηση.

Ο Κώστας Μανωλάς όντως απασχολεί το μεταγραφικό πλάνο μεγάλων κλαμπ στην Ευρώπη, ενώ, σύμφωνα με πηγές μέσα από τον Ολυμπιακό, διεξάγονται συζητήσεις σε κορυφαίο επίπεδο. Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Γιουβέντους, αλλά και η Νάπολι, εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως τα φαβορί για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι καταστάσεις σε μία μεταγραφική περίοδο αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει ο Μανωλάς, ή αν θα πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα