Στην Ελλάδα βλέπει το μέλλον του ο Μάρκους Μπεργκ!

Αποκαλυπτικός για τα μελλοντικά του σχέδια ήταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, κατά την παραλαβή του βραβείου Nova Super League ως πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος…

Αν και κυκλοφορούν διάφορα, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής φαίνεται να απολαμβάνει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, δηλώνοντας πως θέλει να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας και να βγει στο Champions League με την ομάδα της Αθήνας, ενώ αποκάλυψε πως η χώρα μας αρέσει και στη σύντροφό του, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν εδώ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πάντοτε είναι δύσκολο όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο, αλλά υπάρχει η προσδοκία. Ήξερα ότι θα γίνει μια μεγάλη δουλειά και ήθελα να είμαι κομμάτι. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στη μεγάλη δουλειά που έγινε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα για μία νέα αρχή και κοίταξα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι βοήθησα και εγώ στη φετινή χρονιά, η οποία επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Όνειρο μου είναι να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα και να βγω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή καθημερινή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Νομίζω ότι το πρωτάθλημα ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δυσκολίες του, όμως το συγκεκριμένο είναι όπως το περίμενα. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να παίζεις συνέχεια καλά. Έχουμε πολλές πιθανότητες να μπούμε στο Champions League. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα τέσσερα ματς των play off. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μου αρέσει η Ελλάδα, όπως και στη μέλλουσα γυναίκα μου και ετοιμάζουμε εδώ τον γάμο μας.

Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό. Υπάρχουν πολύ καλοί αμυντικοί. Ο Μανωλάς είναι πολύ καλός ειδικά για την ηλικία του. Ο Παπαδόπουλος του Ατρομήτου είναι αρκετά καλός όπως και ο Μήτρογλου όσο αγωνιζόταν εδώ. Στον Παναθηναϊκό έχουμε επίσης καλούς παίκτες και έχουν μέλλον. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα