Στη «βασίλισσα» για πάντα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Με νέο συμβόλαιο έως το 2020 απαντά η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο στα σενάρια που ήθελα να αποχωρεί το καλοκαίρι από την ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και στους επίδοξους «μνηστήρες», οι οποίοι είχαν αρχίσει να… μαζεύονται γύρω από τον παίκτη.

Όπως αποκαλύπτει η Marca, οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους  για άλλα δύο χρόνια.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε την τελευταία ανανέωση το 2013, για τα επόμενα 5 χρόνια (2018), παίρνοντας 21.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο πήγε στη Ρεάλ το 2009 και αν τελικά υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, θα κλείσει 11 χρόνια στη «βασίλισσα» το 2020, όταν θα είναι 35 ετών.

Για τον Ρονάλντο έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια το τελευταίο διάστημα, κυρίως με αφορμή τις όχι και τόσο… ζεστές σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Πορτογάλος βρισκόταν στο στόχαστρο τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες ήταν διατεθειμένες να δαπανήσουν αρκετές δεκάδες εκατομμύρια για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο ατζέντης του, Χόρχε Μέντες, επέμενε ότι ο CR7 θα μείνει στη Ρεάλ και θα κλείσει εκεί την καριέρα του, γράφοντας ιστορία με τα ρεκόρ που θα σπάσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα