Στη Βουλή η δικογραφία για τον Γιακουμάτο

Στη Βουλή με το αίτημα να αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου διαβιβάστηκε η δικογραφία που αφορά την υπόθεση του οίκου ευγηρίας” Άγιος Χαράλαμπος”.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου  και ζητούμενο είναι να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας του Γ. Γιακουμάτου προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχει εμπλοκή του στην υπόθεση .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η σύζυγος και ο αδελφός του κατηγορούνται για ανακριβή παραστατικά στοιχεία , ενώ το ίδιο αδίκημα απαγγέλθηκε σε βάρος του λογιστή και της οικονομικής διευθύντριας του οικου ευγηρίας.

Ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. παντός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει οτι πρόκειται για σχέδιο διασυρμού του ίδιου και της οικογενείας του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των συγγενών του,  ο Γεράσιμος Γιακουμάτος επεσήμανε ότι “δεν έχει καμία εταιρική σχέση με τη μονάδα και απλώς προσφέρει έναντι τιμολογίου τις ιατρικές του υπηρεσίες”.

“Ο χρόνος θα δείξει τον ιθύνοντα νου” πίσω από την «προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη. Ήμουν και είμαι κερί αναμμένο, όλα μου τα στοιχεία είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες μου κι ενώ μπήκα στην πολιτική με τέσσερα σπίτια, σήμερα βρίσκομαι με ένα υποθηκευμένο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι το 2032″, κατέληξε η ανακοίνωση.

I.M

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα