Στιλ: «Είναι σημαντικό ότι πήραμε τους βαθμούς με Πλατανιά»

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τις αντιδράσεις του κόσμου μίλησε ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μερικά παιχνίδια που δεν παίζεις καλά αλλά καταφέρνεις να κερδίσεις. Αυτό κάναμε και εμείς απέναντι στον Πλατανιά. Πετύχαμε ένα γκολ, μετά δεν ήμασταν άνετα λόγω του 1-0 αλλά και δεν δεχθήκαμε φάσεις από τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τους βαθμούς.

Είχαμε κάποιες φάσεις να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Η μία κατέληξε στο δοκάρι και στην άλλη ο τερματοφύλακας κάνει μια εξαιρετική απόκρουση. Στα τελευταία λεπτά γυρίσαμε πίσω αλλά δεν απειληθήκαμε. Μπορούμε να κερδίσουμε με διαφορετικούς τρόπους και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τίτλους.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο γιατί η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας σίγουρα με τα τελευταία αποτελέσματα. Στο παιχνίδι με την Καλλονή στο 4-0 ήταν σιωπηλοί μέχρι το τέλος σχεδόν. Όταν άρχισαν να τραγουδούν ήταν τέλεια. Παρά το ότι είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, είναι στο πλευρό μας και θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την στήριξη.

Πέρυσι στην Ξάνθη παίξαμε χάλια και χάσαμε. Φέτος πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να πάρουμε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα