Στις 4/4 ο Alpha Κύπρου στον αέρα

Στις 4 Απριλίου, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του ο νέος τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ΚΥΠΡΟΥ. Το νέο κανάλι της Κύπρου θα στηρίζεται στον ALPHA Ελλάδας, καθώς πολλές από τις εκπομπές θα μεταδίδονται κι εκεί, ενώ θα προβάλλει και ενημερωτικές εκπομπές κυπριακής παραγωγής σε όλες τις ζώνες.

Σε μία λαμπρή συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Χρήστος Φερεντίνος, Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανακοινώθηκε ότι αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη οικονομική επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κύπρου.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι ο αριθμός προσλήψεων, σε πρώτη φάση, αγγίζει περίπου τους 100 ανθρώπους, όπως σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, κ. Πέτρος Πέτρου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ALPHA TV κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, δήλωσε: «Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, είναι μια ανεξάρτητη επιχειρηματική πρωτοβουλία. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που είμαι εδώ σήμερα γιατί αγαπώ πολύ την Κύπρο. Στόχος μας είναι η ποιότητα, η αντικειμενικότητα και να πλαισιώνεται ο σταθμός από τους καλύτερους. Ο Alpha Κύπρου, θέλει να μπει στη ζωή των Κυπρίων πολιτών και να καθιερωθεί ως μια αντικειμενική, αμερόληπτη πηγή ενημέρωσης στον χώρο της τηλεόρασης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα