Στο δικαστήριο η Ματσούκα για χρέη (εικόνα)

Με έφεση που είχε ασκήσει τότε, η Δήμητρα Ματσούκα, επιδίωκε να μειώσει την ποινή της, και όλα αυτά τα χρόνια περίμενε να εκδικαστεί η υπόθεση που αφορούσε μη καταβολή φορών εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006.

«Έχω φορολογηθεί για μεγάλα ποσά, ποσά που το κανάλι τότε τα είχε δώσει στον παραγωγό, αλλά ποτέ δεν τα πήρα… Πρόκειται για δουλειές που έχουν φορολογηθεί και εγώ δεν έχω πληρωθεί καθόλου. Ως εκ τούτου, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και στις υποχρεώσεις μου», είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Πριν από λίγες μέρες οι διαφορές της Δήμητρας Ματσούκα με το Δημόσιο, εκδικάστηκαν εκ νέου, και εκείνη έδωσε το παρών της, γνωρίζοντας ότι πιθανόν της απεργίας των δικηγόρων, η δίκη να αναβαλλόταν.

Τελικά, η υπόθεση, όπως και οι υπόλοιπες, όπως αναφέρει το περιοδικό Full Life πήρε αναστολή για μετά από έναν χρόνο, επιτείνοντας έτσι και την αγωνία της. Όσον αφορά στο της, σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Δήμητρα Ματσούκα έχει ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, που αγγίζουν τα  1.000 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα