Στο κυνήγι του Κλιχ

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να «παγώνουν» λόγω των διακοπών εν όψει Χριστουγέννων, στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ έρχεται η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, καθώς και στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό φάνηκαν ξεκάθαρα οι σοβαρές ελλείψεις σε καίριες, μάλιστα, θέσεις.

Μία από αυτές είναι στο κέντρο και εδώ και πολύ καιρό έχει ακουστεί η περίπτωση του Πολωνός της Βόλφσμποργκ, Ματέους Κλιχ. Ο 24χρονος που μεταγράφηκε από την Κρακοβία στο γερμανικό σύλλογο αντί 1,5 εκατ. ευρώ και με πολύ καλές συστάσεις να τον συνοδεύουν, δεν έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του και θέλει να αποχωρήσει.

Η «Wolfsburger Allgemeine» αναφέρει με σημερινό της ρεπορτάζ ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει άμεσα την περίοδο του Ιανουαρίου και ότι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι ο ΠΑΟΚ.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι το ενδιαφέρον για τον Κλιχ δεν είναι απλά φήμη καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναδημοσίευσε αυτή την είδηση στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.mateuszklich.pl), δείχνοντας ότι ασπάζεται απόλυτα το ρεπορτάζ.

Ο νεαρός διεθνής ανήκει από το 2011 στη γερμανική ομάδα, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού με αποτέλεσμα το 2013 να δοθεί δανεικός στην Τσβόλε, όπου ήταν μέχρι και πέρσι.

Το αν τελικά όντως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κάνει δικό του τον παίκτη θα φανεί αρκετά σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα