Στο Λονδίνο ο Κόντε – Υπογράφει για τρία χρόνια στην Τσέλσι

Τέλος στο σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, βάζει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την Τσέλσι και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Αντόνιο Κόντε θα ανακοινωθεί και επισήμως από τους «μπλε» του Λονδίνου αμέσως μόλις υπογράψει. Ο 46χρονος Ιταλός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο των Λονδρέζων έως το καλοκαίρι του 2019 και οι απολαβές του για κάθε χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του Αμπράμοβιτς, θα ανέρχονται σε 6,5 εκατ. ευρώ.

Ο Κόντε θα αναλάβει τα καθήκοντά του αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει ως προπονητής της Εθνικής Ιταλίας.

Το προηγούμενο διάστημα αναπτύχθηκε η φήμη ότι υπήρξε ανατροπή και επερχόμενο «ναυάγιο» στη συμφωνία του με την Τσέλσι, η διοίκηση της οποίας αναζητούσε εναλλακτικές λύσεις, στρέφοντας το βλέμμα της στον Μαουρίτσιο Ποσετίνο, αλλά και στον διακαή πόθο του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος, εντούτοις, είναι «καλά δεμένος» με συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα