Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Μαίρη Χρονοπούλου

Ένα θρίλερ επικρατεί γύρω από τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η «μεγάλη» κυρία του κινηματογράφου, που εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, φέρεται πώς περνάει δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο προφίλ του στο Facebook ο συνάδελφός της Γιώργος Γεωργίου, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα. Κάτι για το οποίο είχε νοσηλευτεί πρόσφατα και ο Κώστας Πρέκας, που ευτυχώς πήρε εξιτήριο.

«Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο. Βγήκε από το νοσοκομείο ο φίλος μας Πρέκας και χαίρει άκρας υγείας. Εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο η Μαίρη Χρονοπούλου… Περαστικά Θεέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγη ώρα μετά, μέσω του προφίλ του στο Facebook ξέσπασε ο επιστήθιος φίλος της Μάκης Δελαπόρτας, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα είναι καλά στην υγεία της.

 

Λίγο μετά ο Γιώργος Γεωργίου, με αναρτήσεις του στο Facebook παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας πως έπεσε «θύμα» κακής ενημέρωσης. Μάλιστα, δείχνει ενοχλημένος με τον χαρακτηρισμό «κακοήθης» και γράφει χαρακτηριστικά σε δύο αναρτήσεις του:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα