Στο πλευρό του Κοντονή

Απόλυτα σύμφωνη εμφανίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις τελευταίες ενέργειες του Σταύρου Κοντονή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Θεσσαλονικείς στηρίζουν απόλυτα την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, αφού άλλωστε μία εκ των προτάσεων που είχε κάνει κατά το παρελθόν ο «Δικέφαλος» ήταν η ανάληψη ευθυνών από την Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είχε εκφραστεί η άποψη ότι ήταν απαραίτητο να παρέμβει η πολιτική αρχή μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν και με αφορμή τα τελευταία κρούσματα βίας θεωρεί ότι υπάρχει μια καλή αρχή.

Όπως τονίζεται όμως, μία αναστολή από μόνη της δεν μπορεί να είναι η λύση για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου και περιμένουν να δουν την πρόθεση της κυβέρνησης να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο, φράση που στην Ελλάδα πλέον αντιμετωπίζεται σαν ανέκδοτο.

Επόμενο βήμα που αναμένουν να δουν στον «Δικέφαλο» είναι η να προχωρήσουν άμεσα οι υποθέσεις της Δικαιοσύνης, κάτι που ο Δικέφαλος έχει απαιτήσει τόσο στη Λίγκα, όσο και στον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Επίσης, στα αιτήματα που είχαν κατατεθεί προς τον κ. Κοντονή ήταν να ανεξαρτητοποιηθούν οι πειθαρχικές επιτροπές, αλλά και να αλλάξει ο τρόπος εκλογής και άσκησης των καθηκόντων στην ΕΠΟ, χωρίς μέσα σε αυτή να βρίσκονται άτομα που είναι ήδη κατηγορούμενα.

Σε κάθε περίπτωση από τον ΠΑΟΚ περιμένουν πράξεις, όχι λόγια, αλλά έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα