Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα ο Κασάμι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ιταλικής Φιορεντίνα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι «βιόλα» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός μέσου το καλοκαίρι, ξεχωρίζοντας τρεις υποψήφιους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο άσος των «ερυθρόλευκων». Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει πραγματοποιήσει μία γεμάτη και εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στον Πειραιά θεωρούν φυσιολογικό το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους, οπότε δεν μπορούν και να σχολιάσουν.

Εκτός του Κασάμι, υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα της ιταλικής ομάδας είναι ο Φερνάντο Λούκας της Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο Αντρέα Μπερτολάτσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τζένοα, μέσω της οποία κέρδισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ο Φερνάντο Λούκας παραλληλίζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ με τον Κάρλος Ντούνγκα, καθώς το στυλ του έχει πολλά κοινά σημεία με τον σημερινό προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας, όταν αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής.

Οι τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν στο ρόστερ της Φιορεντίνα τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ενώ αντιθέτως, σκοπεύουν να παρατείνουν τη συνεργασία τους με τον Νταβίντ Πιζάρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα