Στροφή 180° με Άγγελο στο «τιμόνι»

Είναι δεδομένο πως η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη θα αλλάξει τρόπους και συνήθειες του ΠΑΟΚ, τόσο στον τρόπο που λειτουργεί όσο και στις μεταγραφικές του αναζητήσεις.

Για αυτό το λόγο το βάρος τις τελευταίες μέρες έχει πέσει στο «ξεψάχνισμα» της ελληνικής αγοράς ώστε να αποκτηθούν παίκτες που γνωρίζουν σε ποια ομάδα έρχονται αλλά και σε ποιο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά που έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα κάνει την κίνησή του για τη μεταγραφή του Σωκράτη Φυτανίδη που «ψάχνεται» να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών περνά σε δεύτερη μοίρα και είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη Μαντούρο και Μέρτενς θεωρούνται παρελθόν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία αναζητείται η θέση στην οποία θα προσφέρει στην επόμενη μέρα της ομάδας με τις εναλλακτικές να είναι δύο: Πρώτον, υπάρχει η πιθανότητα να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ του Άγγελου Αναστασιάδη και δεύτερον, να έχει ρόλο στα αποδυτήρια καθώς έχει εκτιμηθεί η ηγετική του φυσιογνωμία αλλά και το «γκελ» στον οπαδικό πυρήνα του «δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα