«Συγνώμη» από Σαλπιγγίδη

Νέο επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και μέρος οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον διεθνή επιθετικό να αντιδρά πολύ έντονα και στο τέλος να ζητάει «συγνώμη».

Για την ακρίβεια όταν ο «Σάλπι» έγινε αλλαγή στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένας από την εξέδρα του φώναξε: «Βγάλε τη φανέλα και φόρα του Παναθηναϊκού». Τότε ο έμπειρος άσος, φανερά εκνευρισμένος ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους οπαδούς συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να συναντήσουν τον παίκτη με τον Ζήση Βρύζα να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα: «Καταλαβαίνω τα νεύρα του. Έχει περάσει πολλά όλον αυτόν τον καιρό. Έφτασε σε μια κακή ψυχολογική κατάσταση και ξεπέρασε τα όρια. Κι εσείς το έχετε κάνει στο παρελθόν και με την τελευταία σας επίσκεψη στην προπόνηση».

Τελικά, όταν αποχώρησε από το γήπεδο ο Σαλπιγγίδης, ο κόσμος είχε αποχωρήσει, αλλά ο παίκτης απολογήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα επιθετικού:

«Σε όλη μου την πορεία στο ποδόσφαιρο δεν έχω αντιδράσει σε ότι κι αν ακούω από την κερκίδα, ακριβώς από σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η σημερινή μου αντίδραση πάνω στην ένταση ενός παιχνιδιού ήταν απέναντι σε κάποιον μεμονωμένο φίλαθλο που με έβριζε χυδαία, παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι και αυτό ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα