Συγνώμη ζητούν οι Βόσνιοι που τα ρίχνουν στον Μανωλά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (10/6) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας απολογείται για τα επεισόδια που ακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Παρασκευής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο Κώστας Μανωλάς προκάλεσε τον κόσμο.

«Πρώτα απ’ όλα, εκφράζουμε τη λύπη μας και απολογούμαστε στην ελληνική ομοσπονδία για το συμβάν που έλαβε χώρα μετά τον αγώνα, με την επίθεση σε Έλληνα παίκτη. Η ομοσπονδία καταδικάζει κάθε μορφή βίας, απ’ όποιον και αν προέρχεται. Η συμπεριφορά του βοηθού προπονητή Στεφάν Ζιλί θα αναλυθεί και στη συνέχεια οι αρμόδιες αρχές θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις» αναφέρουν οι Βόσνιοι και προσθέτουν: «Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα γεγονότα ήταν ο επίλογος σε όσα είχαν γίνει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το γνωστό στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας, πιο πολύ σκληρό παρά επιθετικό, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών μας, που υποχρεώθηκαν να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο πριν από τη λήξη. Ο Σέναντ Λούλιτς υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και θα υποβληθεί σε επέμβαση, ο Τόνι Σούνιτς χτύπησε στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες. Δυστυχώς, μετά από ένα σκληρό φάουλ στο 15ο λεπτό ο Λούλιτς δέχτηκε δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο και ο αντίπαλος παίκτης δεν δέχτηκε καν κίτρινη κάρτα. Το ίδιο συνέβη και με το φάουλ στον Σούνιτς.

Όλα κλιμακώθηκαν από την πρόκληση του Μανωλά προς τους φιλάθλους μας, ως συνέχεια μίας ιστορίας που ξεκίνησε τον Νοέμβριο στην Αθήνα, όταν συναντήσαμε μία σειρά από προβλήματα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς στο τέλος του αγώνα οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ ανταπέδωσαν τις προκλήσεις με βιαστικό και οργισμένο τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα