“Συμφωνία χωρίς πολιτικό κόστος δεν μπορεί να υπάρξει”

“Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές χωρίς πολιτικό κόστος”. Αυτό τόνισε   ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει αυτό που έχει σημασία είναι «μέσα από τη δύσκολη πορεία να οδηγηθούμε εκτός μνημονίων».

«Αν ακυρωθεί αυτή η προοπτική θα έχει υποστεί βαριά ήττα όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η κοινωνία» τονίζει ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μία συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς αβεβαιότητας, θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ Μητσοτάκη στο Βερολίνο, ο κ.Σκουρλέτης κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης απέναντι στις προτάσεις του ΔΝΤ και του κ Σόιμπλε., υπογραμμίζοντας πως δεν θα αδικήσει τον κ Μητσοτάκη, αν σκεφτεί πως πάει στο Βερολίνο για να πάρει το χρίσμα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μία συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς αβεβαιότητας, θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα