«Συναγερμός» με Σβαϊνστάιγκερ στην Αγγλία!

Το όνομα του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των ποδοσφαιριστών που σκοπεύουν να βιώσουν την εμπειρία της Premier League!

Ο διεθνής Γερμανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τους «Βαυαρούς», προκειμένου να αγωνιστεί στην Premier League και να… εμπλουτίσει τις εμπειρίες του, τις οποίες θα αποτυπώσει στην αυτοβιογραφία του!

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει διανύσει μία μεγάλη διαδρομή, αλλά δεν έχει εμπειρία από άλλες χώρες και πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου και εφόσον έχει βάλει στόχο να διαθέσει στο κοινό την αυτοβιογραφία του, επιθυμεί να ζήσει πιο έντονες και διαφορετικές στιγμές, ώστε να κάνει πιο… πικάντικο το δημιούργημά του.

Ο λόγος που επικαλείται ο Σβάινστάιγκερ μπορεί να προκαλεί εύλογες απορίες, για τους μεγάλους αγγλικούς συλλόγους, όμως, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής. Στα αγγλικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε ήδη το ενδιαφέρον τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Τσέλσι, οι οποίες προσανατολίζονται σε μεγάλες επενδύσεις το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα