Συνεργασία της MasterCard με τη Samsung για τη δημιουργία του «Samsung Pay»‏

Το φετινό Mobile World Congress που διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, ήταν τόπος ανακοίνωσης επιχειρηματικών deal για την MasterCard, καθώς από την ισπανική πόλη η εταιρεία πιστωτικών καρτών έκανε γνωστή τη συνεργασία της με τη Samsung, για τη δημιουργία του Samsung Pay. Οι κάτοχοι καρτών θα απολαμβάνουν πλέον μια ασφαλή και εύκολη εμπειρία πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η MasterCard έχει θεμελιώσει τις ασφαλείς ψηφιακές συναλλαγές, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, όποτε, όπου και όπως θέλουν. Το Samsung Pay προσφέρει μια ευέλικτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων, που θα λειτουργήσει τόσο σε περιβάλλον ανέπαφων συναλλαγών, όσο και στα παραδοσιακά τερματικά στα σημεία πωλήσεων.
«Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για το χώρο των πληρωμών», δήλωσε ο Ed McLaughlin, chief emerging payments officer της MasterCard. «Καθώς οι καταναλωτές βασίζονται όλο και περισσότερο στις κινητές συσκευές τους για τις καθημερινές τους δραστηριότητες, είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια κορυφαία εταιρεία του κλάδου, όπως η Samsung, για να προσφέρουμε νέες επιλογές πληρωμών στους κατόχους των καρτών μας παγκοσμίως. Εδώ και χρόνια πρωτοπορούμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω κινητών συσκευών και μαζί θα προσφέρουμε μια εμπειρία ψηφιακών πληρωμών, απλή και ασφαλή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα