Σύνθημα συσπείρωσης από Αναστόπουλο στον Άρη

«Είμαστε ο Άρης, ανεξάρτητα με την κατηγορία που παίζουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά…». Τάδε έφη ο Νίκος Αναστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Άρη, δίνοντας το σύνθημα της συσπείρωσης για την κοινή προσπάθεια που απαιτείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σίγουρα ο Άρης δεν παύει να είναι Άρης σε όποια κατηγορία και να παίζει. Όλοι έχουμε σκοπό να τον επαναφέρουμε σε δύο χρόνια εκεί όπου αξίζει και πρέπει να είναι. Τα συναισθήματά μου για τον Άρη είναι γνωστά. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε για τον στόχο. Οι παίκτες από μόνοι τους δεν μπορούν να παίξουν. Και όσοι αγωνίζονται κατά του Άρη θέλουν να τον κερδίσουν Μόνο η φανέλα δε φτάνει. Σε μια ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο ο προπονητής.

Δεν γνώριζα τον κ. Καρυπίδη. Πήρα κάποιες εγγυήσεις ότι το 3ετές πλάνο θα υλοποιηθεί από εμάς στη Σούπερ Λιγκ. Να ενώσουμε τον Άρη γιατί στον Άρη υπάρχει εσωστρέφεια τα τελευταία χρόνια. Όλοι μαζί ενωμένοι, αγαπημένοι. Είναι κρίμα και άδικο να ταλαιπωρείται ένας σύλλογος της αξίας του Άρη. Όλοι φεύγουν κάποια στιγμή. Μόνο ο κόσμος μένει. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρχεις. Υπήρχε ποτέ περίπτωση αν δεν ήταν ο Άρης να πάω να δουλέψω στην Γ Εθνική.
.
Το ποδόσφαιρο δεν το ξέρει κανείς. Κάθε μέρα που ξημερώνει μαθαίνεις από το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μετράει να ενημερώνεται ο προπονητής. Να εξελίσσεται.
Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τις μεταγραφές. Τελειώνουν στις 31-10 και θα αξιολογήσουμε το υλικό και αν κρίνουμε ότι χρειάζεται κάτι θα το αποκτήσουμε.
Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στην Γ’, αλλά η λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα θα είναι Σούπερ Λιγκ. Κανένας δεν θα μπορεί να παίξει μόνο με το όνομά του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα