Τέλος ο πόλεμος κατά της ΔΤ

Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ αναγνωρίζουν την ΔΤ την οποία μποϋκοτάρουν από την δημιουργία της μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

Μάλιστα στην Κουμουνδούρου η αναγνώριση έγινε με έμμεσο τρόπο καθώς σε ανακοίνωση που εκδόθηκε για την χθεσινή επίσκεψη Τσίπρα στην Λάρισα σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι, το βίντεο με τα αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Λάρισα (8/04/2014), που αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μπορείτε να το ζητήσετε από τη Δημόσια Τηλεόραση»…

Από την άλλη ο ίδιος ο γραμματέας του ΚΚΕ ανακοίνωση το τέλος των… εχθροπραξιών! Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με εργαζομένους της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3. Μιλώντας στους δημοσιογράφους της ελεύθερης ΕΡΤ3, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ απάντησε πως το κόμμα θα συνεχίσει το εμπάργκο κατά της ΔΤ. Όχι όμως και κατά του διάδοχου σχήματος, της ΝΕΡΙΤ: «Όχι, με τη νέα τηλεόραση δεν νομίζω. Νομίζω ότι συμφωνείτε κι εσείς… Με επαφή που έχουμε με εργαζομένους και απολυμένους της ΕΡΤ από τις επιτροπές αγώνα, μας έχουν πει, και όλα τα άλλα κόμματα, δεν είναι σωστό να κάνεις εμπάργκο σε συναδέλφους σου που αγωνίζονται κι αυτοί για το ψωμί τους και για τη δουλειά τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα