Τίτλοι τέλους για Εμενίκε στον Πειραιά

Σε άδεια βρίσκονται από την Πέμπτη (21/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής τους περιμένει ξανά στις 28 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και αυτές τις επτά μέρες οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με τους φίλους και τις οικογένειες τους σε αγαπημένους προορισμούς.

Οι περισσότεροι έφυγαν για να επιστρέψουν, άλλοι πάλι δύσκολα θα εμφανιστούν ξανά με τα ερυθρόλευκα. Ένας εξ αυτών και ο Εμάνουελ Εμενίκε, η συνεργασία του οποίου με τον Ολυμπιακό έχει πάρει τον δρόμο χωρίς γυρισμό.

Ο Νιγηριανός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, απασχόλησε περισσότερο εκτός γηπέδου παρά μέσα σε αυτό και στο Λιμάνι είδαν το ποσό που επένδυσαν στον διεθνή φορ να πηγαίνει… άκλαυτο.

Ο Εμενίκε βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στην Τουρκία και στον Πειραιά θα γυρίσει πιθανότατα μόνο για να πακετάρει τις βαλίτσες του. Ο εκπρόσωπος του στη γείτονα χώρα παραδέχεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Super Lig για τον πελάτη του, προϊδεάζοντας για εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ως… μάνα εξ ουρανού την πρόταση που θα πάρει τον Εμενίκε μακριά από το Λιμάνι, περιορίζοντας έστω και λίγο την χασούρα της ομάδας, οικονομική και αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα