Ταυλαρίδης… ο δεύτερος στον Παναθηναϊκό!

Τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει Ιανουαρίου, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 34άχρονου κεντρικού αμυντικού, Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησαν πριν από λίγα 24ώρα και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία. Σημαντικό ρόλο στη θετική εξέλιξη της υπόθεσης, διαδραμάτισε και η στάση του 34άχρονου παίκτη, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση του Ατρομήτου να τον εμποδίσουν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι η δεύτερη μεταγραφή του «τριφυλλιού», μετά την απόκτηση του ελεύθερου Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις από τον Νοέμβριο. Η προσθήκη του έμπειρου ποδοσφαιριστή θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού», αλλά δεν θα είναι η μοναδική. Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, θα υπάρξει και δεύτερη προσθήκη για το κέντρο της άμυνας, με τις περιπτώσεις των Ροντρίγκεζ (Ελλάς Βερόνα) και Στάνκοβιτς (ελεύθερος από Παρτιζάν) να παραμένουν στην ατζέντα και να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Στον προγραμματισμό βρίσκεται και η προσθήκη ενός επιθετικού, εφόσον παραχωρηθεί ένας εκ των Καρέλη, Πέτριτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα