Συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής ο Κούγιας

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ 1-1 για τα Play Off της Football League

Σε ένα μάλλον «φιλικό» παιχνίδι στην Κόρινθο μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική των Play off της Football League, ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Όσο η ομάδα του προηγούταν με 1-0 από το γκολ στο έκτο λεπτό του Μπουντόπουλου («κρέμασε» τον Καραγκιολίδη με φάουλ από τα 35 μέτρα) καθόταν ήρεμος στην εξέδρα του, μην αντιδρώντας στις ειρωνείες που άκουγε από τον κόσμο της ΑΕΚ που είχε κατακλύσει την εξέδρα του γηπέδου της Κορίνθου. Όταν όμως ο Κρισάντους ισοφάρισε στο 68’ φάνηκε να ενοχλείται και έδειξε να αντιδρά στις ύβρεις και στις ειρωνείες του κόσμου. Λίγη ώρα αργότερα σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να υποδεικνύει στους αστυνομικούς ποιους πρέπει να συλλάβουν.

Ο Κούγιας άρχισε να ανταποδίδει τις ύβρεις, να κινείται απειλητικά προς τον κόσμο και γενικώς ήταν ο αυτουργός της πρόκλησης έντασης στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να αψιμαχήσει με αστυνομικούς, να σκιστεί η μπλούζα του και να αναγκάσει τις δυνάμεις να ρίξουν χημικά προκειμένου να διώξουν τον κόσμο της ΑΕΚ που έδειχνε διάθεση να λιντσάρει τον Κούγια.

Η αστυνομία μάλλον προστάτεψε τον γνωστό ποινικολόγο, αφού η εξέδρα άδειασε και έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και έληξε με 1-1, ωστόσο μετά τη λήξη του αγώνα συνέχισε να ωρύεται και να βρίζει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αντίσταση κατά της αρχής και να οδηγηθεί σε Α.Τ. της Κορίνθου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα