Τα δίνει όλα για Ουντόζι

Η ισοπαλία κόντρα στη Βέροια, αντιμετωπίστηκε –και εύλογα- στον Άρη σαν ήττα. Οι «κίτρινοι» παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το ματς κόντρα στην προτελευταία ομάδα της κατάταξης και μάλιστα εντός έδρας εθεωρείτο ως το πλέον κατάλληλο ώστε να επιτευχθεί μία ακόμα νίκη.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον ο Άρης καλείται όχι απλά να πάρει βαθμό στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά αλλά μόνο νίκη ώστε να ελπίζει ακόμα στο θαύμα της παραμονής.

Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή θέλει να έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» και για αυτό καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να επιστρέψει στο ρόστερ ο Σαλόζ Ουντόζι.

Ο Νιγηριανός είχε αποχωρήσει πριν από δύο μήνες καθώς εκτός από το γεγονός ότι ήταν απλήρωτος, ενημερώθηκε ότι άλλοι πρωτοκλασάτοι συμπαίκτες του πληρώνονταν κανονικά από τα έσοδα του τηλεοπτικού συμβολαίου κάτι που δεν ίσχυε για εκείνον.

Τελικά, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του κάτι που δίνει το δικαίωμα στους «κίτρινους» να ελπίζουν ότι θα πειστεί να επιστρέψει. Βέβαια, οι διοικούντες του Άρη έχουν μαζέψει χρήματα ώστε να έχουν ένα ακόμα δυνατό «χαρτί» στα χέρια τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και θα συζητήσει από κοντά με τη διοίκηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα