«Τα θέλω και τα δύο»!

Την επιθυμία του να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Όσκαρ Καρντόσο, χαρακτηρίζοντας παράλληλα δύσκολο το ματς με τον Πλατανιά.

«Θέλω να κερδίσω και τους δύο τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζει να είναι. Από εδώ και πέρα θέλω να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το Σάββατο ξεκινάμε με τον πρώτο τελικό από τους πέντε που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να δω τα πράγματα ένα – ένα. Έτσι όπως έρχονται με τη σειρά.

Είμαι συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά θα συγκεντρωθώ στο επόμενο που έρχεται. Και στη συνέχεια όταν έρθει η σειρά του Κυπέλλου, θα κάνουμε το ίδιο. Νομίζω πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φθάσουμε στην επιτυχία που είναι να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους» τόνισε ο Παραγουανός φορ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε αναφερόμενος στη σαββατιάτικη (1/4) αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, κάθε ομάδα επιθυμεί να κερδίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να κάνουμε τη δουλειά μας καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας, που φυσικά είναι να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα