Τα «πήρε» με παπαράτσι κι άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες

Στα Άχλα, μαζί με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης το τριήμερο. Ο καλός καιρός, μάλιστα, είναι και σύμμαχος της παρουσιάστριας προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα.

Της τη… χάλασε, ωστόσο, η παρουσία του παπαράτσι Μ.Μ., με την Ελένη ωστόσο να αρχίζει να τον φωτογραφίζει η ίδια και να «παίζει» μαζί του, ποστάροντας στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες που εάν έβγαζε ο ίδιος θα τις πουλούσε στα περιοδικά.

«Καλημέρα! Ένα συνηθισμένο πρωινό στα Άχλα! Δυο βήματα μακριά μας ο γνωστός φωτογράφος Μ.Μ περιμένει … Πάει το μπάνιο!», έγραψε η σέξι παρουσιάστρια που απαθανάτισε τον παπαράτσι που τη φωτογράφιζε από ψηλά.
Μετά από λίγο η ωραία Ελένη του Alpha ανέβασε φωτογραφία της με μαγιό και τον Ματέο ξαπλωμένο δίπλα της, γράφοντας: «Και όλα αυτά για να πουλήσει καλά μια τέτοια φώτο!».

Και συνέχισε με ακόμα μία ανάρτηση: «Κι αυτή! Βλέπετε κάτι σπουδαίο; Μια μαμά με τα παιδιά της και την παρέα της!» έγραψε η παρουσιάστρια.

Στο τέλος, η Ελένη Μενεγάκη, φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, πόσταρε μία ακόμη φωτογραφία με τίτλο «Με τα χηνάκια μου», όπου τη δείχνει να παίζει με τρία μικρά χηνάκια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα