Τα «σφυριά» ψάχνουν που πήγαν τα λεφτά

 

Δεν φαίνεται να καταθέτουν τα όπλα οι άνθρωποι της Γουεστ Χαμ και εξακολουθούν να ξεψαχνίζουν την υπόθεση μετεγγραφής του Αρτούρ Μαζουακού, καθώς ισχυρίζονται πως το ποσό που νόμιζαν ότι παραχώρησαν στον Ολυμπιακό, σκορπίστηκε από εδώ και εκεί.

Από τη μία δεν μπορεί να καταλάβει κανείς πως και γιατί έδωσαν τα χέρια για ένα συγκεκριμένο ποσό και έβαλαν τις υπογραφές τους σε ένα συμβόλαιο που τώρα αμφισβητούν. Από την άλλη, ίσως να μη συμφωνούσαν σε αυτό το ντιλ αν ήξεραν πως ένα μεγάλος μέρος της μετεγγραφής θα πάει σε προμηθευτές που δεν είναι καταγεγραμμένοι στη συμφωνία και ίσως να θέλουν να μάθουν αν αυτό το επιπλέον ποσό θα πάει όντως σε τρίτο άτομο ή αν θα καταλήξει κι αυτό στην ελληνική ΠΑΕ.

Το να ισχυρίζεται η Γουεστ Χαμ ότι ο Ολυμπιακός δεν βοηθά στην έρευνα μίας υπόθεσης στην οποία έβαλαν την υπογραφή τους είναι γραφικό από την πλευρά των «σφυριών». Ενδεχομένως να έχουν ως πάγια τακτική να μην προσφέρουν έξτρα χρήματα σε μεσάζοντες – πόσο μάλιστα «αόρατους» – και να τους έχει ενοχλήσει το ότι η ΠΑΕ χειρίστηκε τα έσοδα της μετακίνηση με το δικό της τρόπο.

Όπως και να έχει, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ολωσδιόλου για την υπόθεση, καθώς πιστεύουν πως οι υπογραφές των Λονδρέζων στα συμφωνηθέντα είναι αρκετές για να τελειώσει το θέμα πριν επεκταθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα