Τζιμπούρ, Ναπολεόνι ή και τους δύο!

Αντιμέτωπη με το δίλημμα… Ναπολεόνι ή Τζιμπούρ ή και τους δύο βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την επιθετική της γραμμή, ενόψει της επανόδου της στη Super League.

Ο Ιταλός επιθετικός του Ατρομήτου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον «Δικέφαλο» εξετάζουν πολύ ζεστά την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό με μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και δεδομένη ικανότητα στο σκοράρισμα. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα και όπως φαίνεται, θα έχει την ευκαιρία να πετύχει τον στόχο του.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι μία στάνταρ λύση για τους «κιτρινόμαυρους» και εφόσον δημιουργηθούν οι συνθήκες για τη σύναψη συμφωνίας, είναι σίγουρο πως το «φλερτ» θα μετατραπεί σε «γάμο». Προς το παρόν πάντως υπάρχουν εμπόδια, καθώς ο διεθνής επιθετικός έχει υποχρεώσεις και δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει δώσει θετική εισήγηση και για τους δύο παίκτες, τους οποίους γνωρίζει και θεωρεί εξαιρετικά χρήσιμους στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα