Την Πέμπτη στην Τούμπα ο Νομπόα

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάν Νομπόα αφού ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα είναι στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Όπως είχαμε γράψει ο 29χρονος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών και μάλιστα οι ετήσιες αποδοχές θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ, γεγονός που θα τον κάνει μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, ο παίκτης πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο sdna.gr με τις οποίες επιβεβαιώνει ότι το μέλλον του βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

«Είναι απίστευτοι οι οπαδοί της ομάδας και πολύ καυτό το γήπεδο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Να τους πω πως θα πρέπει να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν διότι είμαστε πρώτοι και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο αυτή τη χρονική στιγμή στην καριέρα μου. Θέλω να γνωρίζουν όλοι είναι κάτι που ήθελα και το πάλεψα για να γίνει» συμπλήρωσε ο άσος από το Εκουαδόρ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».  «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν για τη μεταγραφή μου στην ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι τα επόμενα δύομισι χρόνια θα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα