«Τιτανομαχία» για τον Τόνι Κρόος!

Την περίπτωση του Γερμανού μέσου της Μπάγερν Μονάχου, Τόνι Κρόος εξετάζουν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα!

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του διεθνούς παίκτη λήγει σε έναν χρόνο και δεν έχει ανανεωθεί, ανοίγει το δρόμο στους δύο ισπανικούς συλλόγους, οι οποίοι έχουν πλησιάσει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, όσο και τους «Βαυαρούς», προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους.

Οι Μαδριλένοι αναζητούν λύσεις για τη μεσαία γραμμή, καθώς ενδέχεται να αποχωρήσουν με μεταγραφή οι Άνχελ Ντι Μαρία και Σάμι Κεντίρα. Ο Τόνι Κρόος είναι μικρός σε ηλικία, μόλις 24 ετών, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία, τόσο από τη συμμετοχή του στο Champions League, όσο και από την παρουσία του στην Εθνική Γερμανίας.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της θέλει να κάνει την κίνηση για τον Γερμανό άσο, αλλά στερείται οικονομικών πόρων, γεγονός που δυσχεραίνει καθοριστικά την υλοποίηση του σχεδιασμού της. Το πλάνο για μείωση του μπάτζετ περιορίζει αρκετά τις κινήσεις της διοίκησης, αλλά έχει ληφθεί η απόφαση να τηρηθεί απαρέγκλιτα, ενισχύοντας παράλληλα το ρόστερ με ποιοτικές και έξυπνες μεταγραφές.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον των δύο Ισπανών «γιγάντων» είναι δεδομένο, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Μπάγερν Μονάχου. Παρότι το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος λήγει σε έναν χρόνο, οι «Βαυαροί» είναι πιθανόν να αντιδράσουν αρνητικά στις προτάσεις των Ιβήρων, καθώς ο διεθνής Γερμανός αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και τυχόν απώλειά του, θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, έχει εκφράσει – με ήπιο τρόπο – την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον, ενώ εμφανίζεται χολωμένος από το γεγονός ότι η Μπάγερν δεν του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα