Τον θέλει πίσω και το δείχνει!

Αποφασισμένος να κάνει και πάλι δικό του τον Νικ Καλάθη είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι»  προσφέρουν 4.000.000 ευρώ στον Έλληνα πόιντ γκαρντ και αναμένουν την απάντησή του που μάλλον θα είναι καταφατική.

Αυτό το ποσό σημαίνει πως ο Καλάθης θα εισπράττει 1.333.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στο ΝΒΑ δεν φαίνεται κάποια ομάδα να έχει τέτοιες προθέσεις. Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας, βέβαια, όταν είχε πάει στους Γκρίζλις είχε πει πως το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα μιας και ήθελε πάντα να παίξει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ωστόσο τώρα που έχει αποκομίσει εμπειρίες τόσο στο NBA, όσο και στην Ευρώπη και μάλιστα στον Παναθηναϊκό των επιτυχιών, δεν αποκλείεται να θέλει και πάλι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει οι «πράσινοι» κρατούν στάση αναμονής και δεν βιάζονται, καθώς βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για παζάρια. Πάντως, ξέρουν πως η προσφορά είναι καλή και δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά προθέσεων του παίκτη και νιώθουν πως τελικά θα πει το «ναι». Το θετικό για τον ΠΑΟ είναι πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα