Τον στέλνει από εκεί που… ήρθε!

Μόλις μία αγωνιστική περίοδο είχε διάρκεια ο… έρωτας του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Φελίπε Λούις, καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του προκειμένου να επιστρέψει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μουρίνιο είχε βάλει σκοπό να… διαλύσει τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι τον είχαν «πετάξει» εκτός Champions League. Πήρε τον Ντιέγκο Κόστα και τον Φελίπε Λούις. Ο πρώτος έδειξε αμέσως το ποιόν του. Εντάχθηκε άμεσα στην ομάδα και εντυπωσίασε με τα τέρματά του. Ο δεύτερος όμως, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες του βρετανικού πρωταθλήματος.

Ο Μουρίνιο διαπίστωσε πως δεν μπορεί να του δώσει το κάτι παραπάνω, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη της Ισπανίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον αγγλικό Τύπο, ο Πορτογάλος μάνατζερ της Τσέλσι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για τον… επαναπατρισμό του Φελίπε Λούις. Οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται να καταλήξουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα