“Τοξική η κυβέρνηση – Ο Τσίπρας θα υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές”

Eκλογές “βλέπει” σύντομα ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σταύρος Θεοδωρικάκος.  Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. μίλησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” και χαρακτήρισε την κυβέρνηση “τοξική”.

«Για να υπάρχουν συντάξεις στο μέλλον κάποιος πρέπει να φέρει δουλειές στην Ελλάδα για να πληρώνονται φόροι και ασφαλιστικές εισφορές», υπογραμμίζει αρχικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος του προέδρου της ΝΔεπισημαίνοντας παράλληλα ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει το δικό του σχέδιο στους πολίτες με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές για τους πολλούς».
Στο ίδιο πλαίσιο τονίζει ότι «οι μειώσεις φόρων θα συνοδεύονται από ισόποσες μειώσεις δαπανών», ενώ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που έχει υπογράψει, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο πρόεδρος της ΝΔ πρώτος έχει μιλήσει γι’ αυτό το θέμα όταν δυστυχώς ο κ. Τσίπρας είχε υπογράψει 3,5%».
«Μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση μπορεί να είναι πολύ πιο αξιόπιστη και οι εταίροι να την αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα», σημειώνει.

“Η πολιτική Τσίπρα – Καμμένου είναι κοινωνικά άδικη και ανάλγητη”

Αναφορικά με τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επισημαίνει πως «η πολιτική Τσίπρα – Καμμένου δεν είναι απλώς αποτυχημένη, αλλά κοινωνικά άδικη και ανάλγητη.

«Οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνθηκαν και η έννοια “μεταρρυθμίσεις” στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έγινε συνώνυμη με την εγκληματική υπερφορολόγηση και τη συνεχή λιτότητα».

Προβλέπει πως ο κ. Τσίπρας «θα υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές, προτού αποκαλυφθεί πλήρως ότι οδηγεί τη χώρα σε νέα αδιέξοδα, προς 4ο μνημόνιο, αν και εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει όσο γίνεται περισσότερο πρωθυπουργός. «Φοβάται τις εκλογές γιατί ξέρει ότι θα τις χάσει με μεγάλη διαφορά», λέει ο κ. Θεοδωρικάκος. Τέλος υπογραμμίζει πως «η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι πλέον τοξική για τους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα