Το δέκα-το καλό (vid)

Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει 12 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 10ου τροπαίου Champions League, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο στο συγκλονιστικό τελικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-1 στην παράταση.

Οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν μια… ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου αφού ήταν μπροστά στο σκορ από τo 36′ με γκολ του Ντιέγκο Γκοντίν, αλλά ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά στο 93′ έστειλε το ματς στην παράταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανεβασμένη ψυχολογία και με σαφώς περισσότερες δυνάμεις πέτυχε το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα στο 110′ με κεφαλιά του Γκάρεθ Μπέιλ, ύστερα από κούρσα του Ντι Μαρία. Το δεκάλεπτο που απέμενε αποδείχτηκε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς στο 118′ ο Μαρσέλο προχώρησε μόνος του από το κέντρο μέχρι την αντίπαλη περιοχή και με αριστερό σουτ έγραψε το 3-1 ενώ στο 121′ με πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το τελικό 4-1.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (59′ Μαρσέλο), Κεντίρα (59′ Ίσκο), Μόντριτς, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (79′ Μοράτα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (83′ Αλντερβάιρελντ), Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (66′ Σόσα), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (9′ Αντριάν Λόπεθ).

Σκόρερς: 90’+3 Σέρχιο Ράμος, 110′ Μπέιλ, 118′ Μαρσέλο, 120′ πεν. Κρ.Ρονάλντο / 36′ Γκοντίν

Γήπεδο: «Εστάντιο ντα Λουζ», Λισαβόνα

Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)


Real Madrid vs Atletico Madrid 4-1 2014 Final… από abyssesouci9

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα