Το ΔΝΤ… μπλοκάρει τη μεταγραφή του Μουνιέ στον Ολυμπιακό!

Προκαλεί σοκ η ομολογία των παραγόντων της Μονπελιέ ότι το ΔΝΤ… μπλοκάρει τη μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ στον Ολυμπιακό! Με ποιον τρόπο εμπλέκεται η… Κριστίν Λαγκάρντ στην όλη ιστορία;

Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε καταστάσεις τις οποίες δύσκολα υα συνειδητοποιήσουμε. Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και η πιθανότητα να μην επέλθει συμφωνία της Κυβέρνησης με τους θεσμούς, ή όπως αλλιώς θέλει να τους αποκαλεί ο καθένας, γεγονός που τελικά θα υποχρεώσει την Ελλάδα να αποχωρήσει – πιθανότατα – από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει «παγώσει» κάθε δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον τομέα των… εισαγωγών και εξαγωγών.

Ο Μουνιέ είναι ένα… εισαγόμενο προϊόν, το οποίο η Μονπελιέ «κωλύεται» να δώσει στον Ολυμπιακό, πριν την οριστικοποίηση των γενικότερων εξελίξεων που αφορούν τη χώρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου της Μονπελιέ, Λορέντ ή Λουί Νικολίν, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουν για λίγες ημέρες τις εξελίξεις! Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε συμφωνήσει στο ποσό και στο γενικότερο πλαίσιο. Ο Αντονί θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Όμως η Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα με το ΔΝΤ! Υπάρχουν θέματα που μπλοκάρουν την όλη διαδικασία. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες δύο – τρεις ημέρες και θα αποφασίσουμε. Απ’ ότι γνωρίζω, έχει σχεδόν συμφωνήσει και ο Μουνιέ. Αν θέλει και ο ίδιος να πάει στην Ελλάδα, θα το κλείσουμε το θέμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα