Το… δώρο του Καπίνο περιμένουν στον Παναθηναϊκό!

Σε… κακόγουστο σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, καθώς, όπως αποδεικνύεται, τα πάντα εξαρτώνται από τα… λεφτά που θα φέρει στο ταμείο της ΠΑΕ, ο Στέφανος Καπίνο!

Δίχως κανένα ίχνος υπερβολής, η διοίκηση του «τριφυλλιού» παραμένει εγκλωβισμένη στην παντελή έλλειψη ρευστότητας που υπάρχει, με αποτέλεσμα να μην δύναται να κλείσει ούτε… ελεύθερο ή δανεικό παίκτη! Η μοναδική διέξοδος, στην παρούσα φάση, είναι η παραχώρηση του Στέφανου Καπίνο, για τον οποίο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο διεθνής τερματοφύλακας απέρριψε ήδη την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς δεν συμφώνησε στους όρους που του πρότειναν.

Το νέο σενάριο που κυκλοφορεί, προέρχεται από τη Γερμανία και το δημοσιεύει η Bild. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της Μάιντζ, του Παναθηναϊκού και του Καπίνο και πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα τελειώσει το θέμα, με την υπογραφή των συμβολαίων. Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν. Η διοίκηση ωστόσο, περιμένει τα λεφτά του… Καπίνο ως το μάννα εξ ουρανού, προκειμένου να προωθήσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις και να καλύψει τα κενά στο ρόστερ, ενόψει και των προκριματικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα για το Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα