Το Μουντιάλ της… Κατάρ(ας) για Μπεκενμπάουερ!

Με αποκλεισμό 90 ημερών από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της FIFA ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, διότι αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές που διερευνούν την υπόθεση της ανάθεσης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ!

Οι συνέπειες από τα πολλά σκοτεινά σημεία που περιβάλλουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν αρχίσει και απλώνονται σε όλο τον κόσμο. Ο Μπεκενμπάουερ ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής που επέλεξε το Κατάρ και την ίδια μέρα τη Ρωσία (για το Μουντιάλ 2018). Μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε γύρω από τα… κίνητρα που είχαν τα μέλη της FIFA, προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ των δύο υποψηφιοτήτων και ιδιαίτερα του Κατάρ, το κουβάρι των άρχισε να ξετυλίγεται και να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα «περίεργα» που συνέβησαν, καθώς και πολλές συμπτώσεις.

Ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά θεώρησε προσβλητική την κλήση από την αρμόδια επιτροπή και αρνήθηκε να καταθέσει. Προκειμένου να δικαιολογήσει την άρνησή του, ο Μπεκενμπάουερ δήλωσε στον γερμανικό Τύπο ότι οι ερωτήσεις του έγιναν στα αγγλικά, γεγονός που του προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην κατανόησή τους. Όπως και να έχει, οι αποκαλύψεις για τη σκοτεινή αυτή ιστορία ξεκίνησαν και στο επόμενο διάστημα θα βγουν πολλά περισσότερα στον «αέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα