Το πήρε και το σήκωσε!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής, 28/2/2016 και πανηγύρισε το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Έκανε ρεκόρ κατακτώντας την κούπα από το Φλεβάρη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο πιο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Νταβίντ Φουστέρ, ήταν αυτός που σκόραρε δύο φορές στο 19’ και στο 65’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Πουλίδο στο 84’ και να στείλει στον έβδομο ουρανό τον κατενθουσιασμένο κόσμο του Θρύλου που πλέον θεωρεί καθημερινότητα τον πρωταθλητισμό.
Προφανώς, στόχος του Ολυμπιακού από δω και στο εξής είναι να κατακτήσει το νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να αποτελεί το πρώτο εμπόδιο πριν από τον τελικό. Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έδειξε να συγκινεί και ιδιαίτερα τον κόσμο, αφού μόλις 12.000 φίλου του συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο, δείγμα του ότι μία απλή κατάκτηση του πρωταθλήματος ακόμη και με 28 νίκες σε 30 ματς δεν είναι αρκετή…

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Κασάμι, Φουστέρ (66’ Ερνάνι), Τσόρι (66’ Φορτούνης), Κολοβός, Πουλίδο
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μπράβο, Νέτο, Άρτσε, Σιόντης, Γιουσούφ, Ανάκογλου, Μαγέφσκι (59’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης (70’ Καϊκούτ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα