Το σενάριο που δείχνει την… έξοδο στον Ερνάνι

Τον Ιανουάριο παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού διότι δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την Πόρτο, προκειμένου να «σπάσει» η συμφωνία του δανεισμού του. Το καλοκαίρι, όμως, όλα συντείνουν στη διακοπή της συνεργασίας του Ερνάνι με τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, οι «Δράκοι» θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Ερνάνι στην ομάδα τους, καθώς φέρονται να έχουν ενημερωθεί από το σύλλογο του Πειραιά ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της ρήτρας εξαγοράς του.

Δεν σκοπεύουν, ωστόσο, να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, κάνοντας… άλλα πλάνα. Πιο συγκεκριμένα, προορίζουν τον Ερνάνι ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση των Ράφα και Ρικάρντο Φερέιρα από την Μπράγκα, το κόστος μεταγραφής των οποίων αγγίζει συνολικά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ερνάνι από την πλευρά του επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο του Οπόρτο και να πάρει τις ευκαιρίες που του αντιστοιχούν. Όπως φαίνεται, όμως, τα πλάνα των «Δράκων» δεν συμβαδίζουν με τις επιθυμίες του και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν… από δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα