Το Σικάγο καίγεται (Video)

Μετά από αναμονή… 108 ετών (!), μία από τις μεγαλύτερες και εμπορικότερες ομάδες των ΗΠΑ σε όλα τα σπορ, οι Chicago Cubs, πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στο Baseball, στο λαϊκότερο άθλημα της Αμερικής!

Οι Cubs πήραν το πρωτάθλημα το 1907 και το 1908 και έκτοτε είδαν παίκτες να γεννιούνται, να ανδρώνονται να γερνάνε και να πεθαίνουν, αλλά πρωτάθλημα να μην παίρνουν! Στη φετινή σειρά των τελικών παρά το ότι βρέθηκαν πίσω με 3-1, έκαναν τρεις σερί νίκες κόντρα στους Clevaland Indians (επίσης έχουν χρόνια να πάρουν τον τίτλο, από το 1948) και έβγαλαν τον κόσμο του Σικάγο στους δρόμους.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το μεγάλο παιχνίδι κι αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες, να ξέρετε ότι στόχος των επιθετικών είναι να κοπανάνε με το ρόπαλο το μπαλάκι όσο πιο μακριά γίνεται και να τρέξουν γρήγορα και των αμυντικών να επαναφέρουν την μπάλα σε μία από τις τέσσερις βάσεις, πριν προλάβει ο επιθετικός να ολοκληρώσει το γύρο του!

Να σημειώσουμε πως όπως και στο ΝΒΑ, έτσι και στο μπέισμπολ, οι Αμερικάνοι αυτοανακηρύσσουν την ομάδα που κατακτά τον τίτλο ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!

https://www.youtube.com/watch?v=GqyKx13S5tw

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα