Το «my way» του Περέιρα

Ως μία ανακούφιση χαρακτηρίζει για τον ίδιο την επιστροφή του στους πάγκους και την αγωνιστική δράση ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε για το πώς φαντάζεται το δικό του μέλλον και της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν».

Αναλυτικά:

«Δεν το υπολόγιζα μέχρι που το κατάλαβα στον οργανισμό μου. Είναι μια τεράστια πρόκληση κι ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω. Η επιστροφή στην προπονητική ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για μένα. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει πως δεν υπερβάλλω όταν λέω πως αναπνέω ποδόσφαιρο. Φανταστείτε συνεπώς πως τόσοι μήνες μακριά από τους πάγκους και το γρασίδι με είχαν αφήσει χωρίς ανάσα».

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Το club έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, αλλά είναι η ώρα να επιβάλλω τη δική μου φιλοσοφία. Προφανώς και δεν πρόκειται να αποχωριστώ τις ιδέες μου και η ομάδα θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση που εγώ θέλω και έχει να κάνει με ποιοτικό ποδόσφαιρο, κατοχή και ισορροπία».

«Έχω καταλάβει ήδη πως οι οπαδοί είναι θερμοί, δίνουν τρομακτική υποστήριξη στην ομάδα, αλλά παράλληλα είναι και πολύ απαιτητικοί. Η ομάδα θέλει τίτλους, το ίδιο κι εγώ! Γι’ αυτό θα δουλέψουμε όλοι», λέει έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με προοπτική μονοετούς επέκτασης. Μαζί του, στο προπονητικό επιτελείο έχει τον Φιλίπε Αλμέιδα, τον κουνιάδο του Λουίς Μιγκέλ και τον scout, Πέδρο Ριμπέιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα